Growatt GBLI 6531 Lithium battery (6.5 kwh) for SPH & SPA Hybrid Inverter

Artikelnummer: GBLI 6531
Artikel 1 van 1
€ 3.157,89 (inclusief btw)
Voorraad 7 stuks

Deze batterij is speciaal ontwikkeld voor de Growatt SPH & SPA omvormers.

Deze Growatt Lithium batterij bevat een compact en klein formaat, hierdoor vindt er gemakkelijke installatie plaats. De omvormer kan snel & eenvoudig worden geïnstalleerd door een professionele installateur.

Door de hoge stroom efficiëntie wordt er maximaal gebruik gemaakt van de kracht van de Lithium batterij. Growatt batterijen zijn tevens werkbaar in zowel koude en warme weersomstandigheden.

De Growatt batterij komt met hoge kwaliteit en 10 jaar garantie, hierdoor bent u verzekerd van een lange productgarantie en zekerheid van de PV-installatie.

Toonaangevend temperatuurmanagement

Growatt staat bekend om zijn hoge en efficiëntie prestatiemogelijkheden, de Growatt batterij behoort tot een van deze producten. De prestaties van een batterij zijn afhankelijk van de temperatuur. Gelukkig heeft de batterij van Growatt een ongelofelijk groot temperatuurbereik. De batterij presteert uitmuntend in zowel koude en warme omgevingen. Tijdens het laden/ontladen wordt er een stabiele temperatuursregeling behouden. Dit is echt belangrijk omdat de cellen kritisch beschadigd zouden kunnen raken.

Growatt-batterijen hebben een maximale temperatuurstijging van slechts 13ºC, waardoor ze zeer veilig en efficiënt zijn en ook een zeer stabiel maximum temperatuurbereik van slechts 4,7ºC over al hun cellen hebben.

Compatibiliteit

De Growatt SPH en SPA 1fase & 3fase omvormers kunnen zowel op on-grid als off-grid werken. Dit terwijl ze ook compatibel zijn met andere Growatt accu’s en lithium batterijen. Het is altijd achteraf mogelijk om voor de SPH of SPA omvormer een accu aan te sluiten. Dit voor een zo maximaal presterend en optimaliserend PV-systeem. Het hebben van deze accu zorgt voor het meeste efficientie energiegebruik van de opgewekte zonne-energie. Hierdoor vindt er een toename van de zelf-consumptie en een verminderde afhankelijkheid van het stroomnet.

Specificaties

Art.nr.: GBLI 6531

Merk: Growatt

Fabrikant: Growatt

Land v herkomst: China

Garantie in jaren: 10

Gewicht (kg): 57

© 2020 - 2024 Zonnepanelen kopen en laten monteren Groningen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel