Zonnepaneel Q-Cells Q.PEAK DUO BLK G8+ 335 W

Artikelnummer: 10019941
Artikel 1 van 1
€ 189,24 (inclusief btw)
Voorraad 32 stuks

Q-Cells Q.PEAK DUO BLK G8+ 335 W modules zijn geheel zwart. Dit wordt mede gerealiseerd door het gebruik van zwartgekleurde busbars, in plaats van het normaal gesproken zilveren uiterlijk. Hierdoor is het geheel nog aantrekkelijker om op woningen te plaatsen. De zonnepanelen zijn erg krachtig, met 335 Wattpiek aan vermogen. De panelen beschikken daarnaast over de volgende reeds bewezen technieken: Q.ANTUM DUO, Anti PID, Hot-Spot Protect en Tra.Q.

Q.ANTUM DUO technologie

Passivated Emitter Rear Cell, oftewel PERC, is een cel waardoor zonlicht beter benut wordt. Dit gebeurt door toepassing van reflecterende, niet geleidende lijnen. Q.ANTUM is op deze technologie gebaseerd en gecombineerd met vier andere technieken onder de Q.ANTUM DUO benaming. De bekabeling is verbeterd, er zijn zes busbars, het paneel gebruikt halve-celtechnologie en er is schakeltechniek toegepast.

Anti PID

Voornamelijk bij vochtig weer kan er verschil in spanning ontstaan tussen het frame en de zonnecellen, wat risico op kruipstromen met zich meebrengt. Het verlies in prestaties, wat op kan lopen tot 20%, kan voorkomen worden door Anti PID technologie. Dit komt doordat negatieve invloeden van kruipstromen bij Q-Cells Q.PEAK DUO BLK G8+ 335 W zonnepanelen op celniveau kunnen worden uitgeschakeld.

Hot-Spot Protect

Bij het productieproces van zonnecellen is er bijvoorbeeld zowel sprake van extreme hitte als gebruik van chemicaliën. De wafers kunnen daardoor zeer kleine defecten ontwikkelen, zogenaamde hot-spots. Dit heeft een lagere weerstand als gevolg waardoor stroom voornamelijk via deze hot-spots zal vloeien. Deze spots zullen daardoor zwaarder belast raken met een temperatuurstijging tot gevolg. De schade die hieruit komt zorgt voor een permanente lagere opbrengst en kan in het ergste geval zelfs leiden tot brand. Hanwha voorkomt deze defecten door een extra controle aan het einde van het productieproces, waarbij alle cellen worden gecontroleerd. De cellen die beschadigd zijn worden vervangen, waardoor het paneel uiteindelijk vrij is van defecten.

Traceable Quality (Tra.Q)

Zonnecellen met Tra.Q, Traceable Quality, bevatten een microscopisch kleine code. Aan de hand van deze code kan precies het serienummer, de productieplaats en –tijd achterhaald worden. Met behulp van een geschikt toestel kan men zo controleren of het authentieke zonnecellen zijn en andere belangrijke info achterhalen.

Q-Cells Q.PEAK DUO BLK G8+ 335 W modules zijn vanwege hun uiterlijk perfect voor op residentiele daken.

Art.nr.  10019941

Merk     Hanwha Q-Cells

Fabrikant            Hanwha Q-Cells

Land v herkomst              Zuid-Korea

Hoeveelheid per pallet  32 pcs

Garantie in jaren             25

Statistiek code  85414090

Vermogen (Wp)               335

Celmateriaal      All-Black

Aantal cellen     120

Gewicht (kg)      20

Kleur frame       Zwart

Backsheet          Zwart

Connector type MC4

Kabellengte (mm)           1150

Glas met antireflectie coating    Ja

Lengte (mm)     1740

Breedte (mm)   1030

Hoogte (mm)    32

© 2020 - 2021 Zonnepanelen kopen en laten monteren Groningen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel