Zonnepaneel LG N-Type 340 W All-Black

Artikelnummer: LG340N1K-V5.AW2
Artikel 1 van 2 Volgende
€ 306,78 (inclusief btw)
Voorraad 499 stuks

Het LG Solar N-Type 340Wp All-Black 60 cellen zonnepaneel heeft een elegant design en is volledig zwart. Het frame is ijzersterk en zeer hoge druk verdragen. Dankzij de CELLO technologie worden prestaties sterk verbeterd zoals het vermogen, vermogensgarantie en temperatuurcoëfficiëntie. Daarnaast maakt de module gebruik van een dubbelzijde celstructuur wat het paneel in staat stelt om extra vermogen via de achterkant van het paneel te generen.

Design

Dankzij het gebruik van dunnere draden lijkt het monokristallijn paneel helemaal zwart te zijn. Zowel van dichtbij als van afstand. Het elegante design is een meerwaarde voor het uiterlijk van een woning. Het creëert een esthetisch dak en kan zelfs de waarde van een huis verhogen.

Het aluminium geanodiseerde frame van de LG Solar N-Type 340Wp All-Black 60 cellen zonnepaneel kan aan de voorkant een druk tot wel 6.000 Pa (Pascal) verdragen. Aan de achterkant kan het frame tot 5.400 Pa verdragen. Dankzij deze robuuste verbetering heeft LG ervoor gekozen om de productgarantie te verlengen met twee jaar.

Het paneel genereert 340 watt peak en heeft 60 cellen van het monokristallijn celtype. Beschermingsgraad is IP68 en de contactdoos heeft drie bypass-dioden. Zowel MC4 als MC connectoren kunnen aangesloten worden op dit 340Wp zonnepaneel. De lengte van de twee aansluitkabels is 1 meter.

CELLO technologie

Om de vermogensafgifte en betrouwbaarheid te verbeteren maakt het zonnepaneel gebruik van de LG’s CELLO technologie. Deze technologie vervangt de drie balken door 12 dunne draden. Dit zorgt niet alleen voor een moderner ontwerp, dit is ook bevorderlijk voor de prestaties.

Vermogensgarantie van het paneel is sterk verbeterd waardoor de jaarlijkse degradatie is gedaald van -0,5% naar -0,33% per jaar. Ook de temperatuurcoëfficiëntie is verbeterd zodat dit product ook op de zonnige dagen beter presteert.

Dankzij een dubbelzijdige celstructuur kan de LG Solar N-Type 340Wp All-Black 60 cellen zonnepaneel aan de voorkant en achterkant vermogen genereren. Reflecterend licht wordt van de achterkant van het paneel opnieuw opgenomen om extra vermogen te produceren.

LG Electronics

LG Solar is onderdeel van het wereldwijd bekende en financieel sterke LG Electronics. LG Electronics is de garantiegever van het zonnepaneel. De garantie voor elke PV paneel is 25 jaar.

Art.nr.  LG340N1K-V5.AW2

Merk     LG-Solar

Fabrikant            LG-Solar

Land v herkomst              Zuid-Korea

Hoeveelheid per pallet  25 pcs

Garantie in jaren             25

Statistiek code  85414090

Vermogen (Wp)               340

Celmateriaal      All-Black

Aantal cellen     60

Gewicht (kg)      17

Kleur frame       Zwart

Aantal bypassdiodes      3

Connector type MC4

Kabellengte (mm)           1000

Lengte (mm)     1686

Breedte (mm)   1016

Hoogte (mm)    40

© 2020 - 2021 Zonnepanelen kopen en laten monteren Groningen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel