Zonnepaneel Panasonic HIT(R) All-Black 330 W

Artikelnummer: VBHN330KJ01
Vorige Artikel 3 van 7 Volgende
€ 251,00 (inclusief btw)

Zonnepanelen van het type Panasonic HIT(R) All-Black 330 W bieden een hoog rendement van 19,7%. Panasonic panelen maken gebruik van technieken als HIT en een uniek afvoersysteem. Er wordt uitvoerig getest op verschillende punten en het hele paneel is gemaakt volgens RoHS-richtlijn.

HIT-technologie

Deze technologie beperkt het verlies van elektronen, of vermogen, aan de oppervlakte van het paneel. Dit is mogelijk door middel van meerdere dunne laagjes binnenin de cel, in plaats van één relatief dikkere laag. Door het combineren van diverse materialen wordt vermogensverlies verminderd.

Certificaten

Panasonic panelen zijn in het bezit van meerdere certificaten. Temperatuurschommelingen en brandveiligheid zijn slechts enkele van de testonderwerpen.

Waterafvoersysteem

Geïmplementeerd in het frame zit een waterafvoersysteem dat uniek is voor deze zonnepanelen. Hierdoor kan water en bijvoorbeeld smeltend sneeuw beter wegvloeien. Samen met het zelfreinigende glas, waarbij vuil door Uv-stralen wordt afgebroken, zorgt dit er voor dat vuil zich niet aan het paneel kan hechten. Dit heeft als gevolg dat meer zonlicht de zonnecellen kunnen binnendringen. Hierdoor levert het paneel meer vermogen op.

RoHS-richtlijn

De Restriction of Hazardous Substances Directive, in het Nederlands ook wel de RoHS-richtlijn genoemd, beperkt het gebruik van schadelijke stoffen in productieprocessen. Alle Panasonic panelen zijn volgens deze richtlijn geproduceerd.

Dit paneel is uitermate geschikt voor residentiële installaties. Zoek je een optie met minder vermogen? Wellicht is de Panasonic HIT(R) All-Black 320 W een goed alternatief.

Art.nr.  VBHN330KJ01

Merk     Panasonic

Fabrikant            Panasonic

Hoeveelheid per pallet  48 pcs

Garantie in jaren             25

Statistiek code  85414090

Vermogen (Wp)               330

Celmateriaal      All-Black

Aantal cellen     96

Kleur frame       Zwart

Aantal bypassdiodes      4

Kabellengte (mm)           960

Glas met antireflectie coating    Ja

Lengte (mm)     1590

Breedte (mm)   1053

Hoogte (mm)    40

© 2020 - 2021 Zonnepanelen kopen en laten monteren Groningen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel