Zonnepaneel Panasonic HIT(R) Mono N340 W (40mm Frame)

Artikelnummer: VBHN340SJ53
Vorige Artikel 6 van 7 Volgende
€ 315,95 (inclusief btw)

De krachtige Panasonic HIT Mono N340 (40mm frame) panelen bieden een hoog rendement van 20%. Dit is onder andere mogelijk door een verbetering van de reeds efficiënte heterojunctietechnologie, HIT+. Alle Panasonic zonnepanelen worden uitgebreid intern getest en gecertificeerd door derden. Daarnaast hebben deze Panasonic panelen een uniek waterafvoersysteem en voldoen ze aan de RoHS-richtlijn.

HIT+

Deze techniek maakt gebruik van gecombineerde materialen. Door het toevoegen van een extra component wordt de laag meer geleidend. Diverse dunne lagen van silicium worden samengevoegd in plaats van een enkele dikke siliciumwafer, waardoor de cel een hoger rendement haalt. De verbetering is terug te vinden in het productieproces. Onzuiverheden worden door verbeterde productiemethoden geminimaliseerd met meer rendement tot gevolg.

Certificaten

Deze modules worden aan diverse en uitgebreide tests onderworpen. Zowel thermische cyclustesten als zware vocht- en warmtetesten conform IEC-standaarden.

Waterafvoersysteem

Zonnepanelen van Panasonic hebben in het frame een uniek waterafvoersysteem geïmplementeerd. Watervlekken op en vervuiling van het paneel worden zo beperkt, doordat regen en smeltende sneeuw makkelijker weg loopt. Minder vuil op het paneel laat meer zonlicht toe.

RoHS-richtlijn

De zogenaamde RoHS-richtlijn beperkt het gebruik van gevaarlijke materialen bij het productieproces. RoHS staat voor Restriction of Hazardous Substances. Ondanks het feit dat zonnepanelen niet zijn opgenomen in deze richtlijn, zorgt Panasonic ervoor dat alle producten aan deze richtlijn voldoen

Art.nr.  VBHN340SJ53

Merk     Panasonic

Fabrikant            Panasonic

Land v herkomst              Japan

Hoeveelheid per pallet  48 pcs

Garantie in jaren             25

Vermogen (Wp)               340

Celmateriaal      Monokristallijn

Aantal cellen     96

Gewicht (kg)      19

Aantal bypassdiodes      4

Kabellengte (mm)           1020

Glas met antireflectie coating    Ja

Lengte (mm)     1590

Breedte (mm)   1053

Hoogte (mm)    40

© 2020 - 2021 Zonnepanelen kopen en laten monteren Groningen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel