Zonnepaneel Solar Fabrik Mono S2 340 W Half-Cut Zebra

Artikelnummer: 192133408326
Vorige Artikel 2 van 2
€ 133,15 (inclusief btw)

SolarFabrik Mono S2 340 W Half-Cut Zebra maken deel uit van een nieuwe reeks zonnepanelen van SolarFabrik. De modules maken gebruik van halve-celtechnologie, waardoor ze geen 60, maar 120 cellen bevatten en leveren een vermogen van 340 Wattpiek. De panelen zijn vrij van PID, mede door de bewezen ammoniak- en zoutnevelbestendigheid.

Halve-celtechnologie

Halve-celtechnologie houdt letterlijk in dat de zonnecellen middels lasers zijn gehalveerd. Dit levert qua direct vermogen geen winst op. Immers, de cellen zijn half zo groot, maar er zijn er twee keer zo veel van. Een positief aspect hiervan is dat door de kleinere oppervlakte per cel, ze minder weerstand ondervinden, omdat stroom per cel een kortere afstand hoeft te overbruggen. Hierdoor behaalt de SolarFabrik Mono S2 340 W Half-Cut Zebra een hogere efficientie. Een bijkomend voordeel is dat in het geval van schaduw, een groter deel van het zonnepaneel volledig zal functioner. Dit omdat het geheel preciezer kan worden afgesteld en er minder oppervlakte hoeft te worden opgeofferd in het geval van gedeeltelijke beschaduwing.

PID-vrij

Er worden diverse tests uitgevoerd, zowel gedurende als na productie. Keuringsdiensten geven hiervoor certificaten af. Alle Solar Fabrik modules hebben deze tests met succes doorstaan. Enkele van deze tests hebben betrekking tot ammoniak- en zoutnevelbestendigheid. Door de verschillende materialen – het frame, het glas en de zonnecellen zelf, kunnen er spanningsverschillen ontstaan, die kunnen leiden tot lekstromen. Deze lekstromen, gecombineerd met bijvoorbeeld zoutophopingen, zorgen voor vermogensverlies van en eventueel schade aan de zonnecellen. Door bijvoorbeeld de ammoniak- en zoutnevelbestendigheid zijn deze SolarFabrik Mono S2 340 W Half-Cut Zebra panelen PID, of Potential Induced Degradation-vrij.

Art.nr.  192133408326

Merk     Solar Fabrik

Fabrikant            Solar Fabrik

Land v herkomst              Duitsland

Hoeveelheid per pallet  30 pcs

Garantie in jaren             15

Statistiek code  85414090

Vermogen (Wp)               340

Celmateriaal      Monokristallijn

Aantal cellen     120

Gewicht (kg)      19

Kleur frame       Zwart

Kabellengte (mm)           1200

Glas met antireflectie coating    Ja

Lengte (mm)     1684

Breedte (mm)   1002

Hoogte (mm)    35

© 2020 - 2021 Zonnepanelen kopen en laten monteren Groningen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel