Zonnepaneel Trina Honey Mono PERC 340 W - Half-Cut (Zwarte Frame)

Artikelnummer: TSM-340 DE06M.08 (II)
Artikel 1 van 4 Volgende
€ 114,74 (inclusief btw)

De Trina Solar 340Wp bevat een hoog vermogen van totaal 340 WATT piek. Hierdoor kan er een hoge en maximale opbrengst behaald worden. Het paneel is geschikt voor zowel residentiele & commerciële PV-installaties.

Techniek

Er wordt gebruikt gemaakt van een Multi-stroomrailtechniek in combinatie met PERC-cellen. Deze technologie zorgt voor een hoger rendement en lagere kosten van het paneel. De zonnecellen zelf worden hierdoor geoptimaliseerd en er wordt maximaal gebruik gemaakt van de toegepaste technologie. Tevens zijn de BOS-kosten verlaagd met hogere power pinnen en een 1500 v systeem voltage.

Perfect voor residentiele dak-installatie

De TRINA Solar 340Wp is een perfect geschikt paneel voor residentiele dak-installatie. De beperkte ruimte wordt gemaximaliseerd tot 199 W/m2 vermogensdichtheid en het paneel bevat ultradunne, vrijwel onzichtbare staven. Tevens brengen de halve cellen een nog hoger rendement waardoor er een hogere energieopbrengst kan worden behaald. Het paneel bevat lage thermische coëfficiënten voor een hogere energieopbrengst bij hoge werktemperaturen. Vermindering van connectie verliezen.

Betrouwbaar paneel

De TRINA 340Wp is een betrouwbaar paneel en zorgt voor een veilige en efficiënt werkende PV-installatie. Het paneel is intern getest op UV, TC HF en nog veel meer. Deze testen gaan veel verder en dieper dan certificatie-eisen. Hierdoor is de PV-installatie nog beter verzekerd van een veilige en efficiënte werking. PID-bestendig en is 2 x 100% gekeurd voor EL-inspectie.

Het paneel is uitstekend bestemd tegen slechte weersomstandigheden en zorgt ervoor dat de efficiëntie en energieopbrengst uitmuntend blijven werken. Bestemd tegen Zoutcorrosie, Ammoniakcorrosie en zandbestendig.

Art.nr.  TSM-340 DE06M.08 (II)

Merk     Trina

Fabrikant            Trina

Land v herkomst              China

Hoeveelheid per pallet  30 pcs

Garantie in jaren             10

Statistiek code  85414090

Vermogen (Wp)               340

Celmateriaal      Monokristallijn

Aantal cellen     120

Gewicht (kg)      18.50

Kleur frame       Zwart

Backsheet          Wit

Connector type TS4

Kabellengte (mm)           1200

Glas met antireflectie coating    Ja

Lengte (mm)     1698

Breedte (mm)   1004

Hoogte (mm)    35

© 2020 - 2021 Zonnepanelen kopen en laten monteren Groningen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel