Zonnepaneel Viridian Solar Clearline All Black 300wp (Indakzonnepaneel)

Artikelnummer: PV16-300W
Artikel 1 van 2 Volgende
€ 211,16 (inclusief btw)

Dit zonnepaneel van Viridian Solar bevat 300 Watt piek en een efficiëntie vermogen van 19,2%. Hiermee wordt er een zo hoog mogelijke energieopbrengst behaald.  Het systeem beschikt over uitstekend hoogste brandclassificatie en windresistentie. Dit zonder enige aanpassingen aan het dak.

Installatie

De zonnepanelen zijn gemakkelijk te installeren door het montagesysteem van Viridian Solar toe te passen.Dit systeem zorgt voor een veilige en efficiënte manier van het indak zonnepanelen installeren.

Viridian solar’s systeem zorgt ervoor dat de panelen verzonken zitten in het dak, hierdoor vormen de panelen een geheel met het dak. Het systeem zorgt voor kortere installatie tijd, de panelen zijn met dit systeem gemakkelijk in minder dan een uur per Kwp te installeren

Eigenschappen en uniekheden

Viridian Solar zonnepanelensysteem is toepasbaar bij de breedste scala aan dakbedekkingen.

Het kan gemakkelijk worden geïnstalleerd door een aannemer of een dakdekker, dit door het unieke maar simpele montagesysteem. De installeur draagt tevens wel zorg aan de aansluiting en in het werking stellen van de installatie.

Waarom Viridian Solar?

Viridian Solar is voordelig, de prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend en de producten kunnen worden vergeleken met A+ merken. Het is een compact systeem en bevat onzichtbare klemmen voor een mooie esthetiek. Inclusief push-fit verbindingen die zorgen voor een weerbestendig en veilige bevestiging. De installatie kan eenvoudig & snel worden geïnstalleerd.

Prestatie

De installatie is tevens robuust, de windweerstand is 4 keer hoger dan die van de concurrerende producten. Het systeem is universeel en werkt met leisteen en tegels.

De Viridian Solar Clearline All Black 300wp voor dakintegratie zijn verkrijgbaar in verschillende vermogens en stijlen.

Art.nr.  PV16-300W

Merk     Viridian Solar

Fabrikant            Viridian Solar

Land v herkomst              Verenigd Koninkrijk

Vermogen (Wp)               300

Celmateriaal      All-Black

Aantal cellen     60

Gewicht (kg)      21

Kleur frame       Zwart

Backsheet          Zwart

Connector type MC4

Glas met antireflectie coating    Ja

Lengte (mm)     1640

Breedte (mm)   992

Hoogte (mm)    60

© 2020 - 2021 Zonnepanelen kopen en laten monteren Groningen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel