Indakzonnepaneel Viridian Solar Clearline All Black 320wp (Indakzonnepaneel)

Artikelnummer: PV16-320W
Vorige Artikel 2 van 2
€ 241,24 (inclusief btw)

Viridian Solar brengt een nieuw systeem op de markt, namelijk een Indak zonnepaneel.

Dit systeem zorgt ervoor dat de zonnepanelen in het dak worden gemonteerd. Dit is een efficiëntie oplossing voor een simpele & snelle installatie. Snelle installatietijden van minder dan een uur per KWp zijn gemakkelijk haalbaar voor de installateur. Het zonnepanelen systeem is toepasbaar voor bij de breedste scala aan dakbedekkingen.

Montage

Viridian Solar indak zonnepanelen systeem kan eenvoudig worden gemonteerd door een aannemer of dakdekker door vanwege het unieke montagesysteem. De installateur zorgt tevens wel voor de aansluiting en de volledige werking van de PV-installatie.

Het zonnepaneel beschikt over goede beveiliging en heeft de hoogste brandclassificatie, windresistentie en dat zonder benodigde aanpassingen aan het dak.

Integratie in hellende daken

Onopvallende geïntegreerde zonnepanelen die de dakbedekking vervangen om een betere esthetiek te realiseren. De zonnepanelen zijn verkrijgbaar voor een vergelijkbare prijs met traditionele opdak zonnepanelen. Het is snel, doeltreffend en eenvoudig.

Dit zonnepaneel bevat 320 Watt piek vermogen en een module efficiëntie van 20,5%. Hierdoor word er een zo hoog mogelijke energieopbrengst behaald met het PV-systeem. Met 60 monokristallijn cellen en een zwarte frame plus backsheet.

Waarom kiezen voor Viridian Solar Fusion zonnepaneel

Viridian Solar is voordelig, de prijs is vergelijkbaar met installatie boven dak. Het systeem bevat push-fit verbindingen die zorgen voor een weerbestendige en veilige bevestiging. Het is een compact systeem en het bevat onzichtbare klemmen voor een overzichtelijk en mooi esthetiek. Het systeem is eenvoudig en kan gemakkelijk worden geïnstalleerd door de installateur, er zijn geen dakaanpassingen nodig.

De installatie is robuust, de windweerstand is vier keer hoger dan die van de concurrerende producten. Het systeem is universeel en werkt met leisteen en tegels.

De Viridian Solar Clearline All Black 320wp voor dakintegratie zijn verkrijgbaar in verschillende vermogens en stijlen.

Art.nr.  PV16-320W

Merk     Viridian Solar

Vermogen (Wp)               320

Celmateriaal      All-Black

Aantal cellen     60

Gewicht (kg)      21

Kleur frame       Zwart

Backsheet          Zwart

Connector type MC4

Glas met antireflectie coating    Ja

Lengte (mm)     1640

Breedte (mm)   992

Hoogte (mm)    65

© 2020 - 2021 Zonnepanelen kopen en laten monteren Groningen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel