Zonnepaneel Jinko Solar 335 wp Cheetah (Half-Cells Black Frame 1500V)

Artikelnummer: JKM335M-60H-V-BF
Vorige Artikel 4 van 7 Volgende
€ 117,90 (inclusief btw)

Jinko Solar 335 wp Cheetah (Half-Cells Black Frame 1500V) zonnepanelen, bestaande uit halve cellen, zijn geschikt voor PV-installaties tot 1500V. De cellen bevatten PERC technologie, hebben een 5 busbar design en zijn PID-resistent. Alle modules worden uitvoerig getest en zijn mede daardoor in het bezit van vele certificaten. De kabel heeft een afwijkende lengte van 1200mm.

Halve cellen

Doordat het paneel geen hele, maar halve cellen bevat, zijn er twee keer zo veel zonnecellen aanwezig. Deze cellen zijn met behulp van een laser doormidden gesneden. Doordat de cellen slechts de helft van het normale oppervlakte hebben produceren ze per cel de helft van het vermogen. Maar aan de andere kant ondervinden ze slechts een kwart van de normale weerstand. Doordat een paneel twee keer zo veel cellen bevat zal er per saldo evenveel vermogen kunnen worden opgebracht, maar met de helft van de weerstand. Door een lagere weerstand is er uiteindelijk minder verlies in vermogen en een hogere efficiëntie. Naast het voordeel in rendement heeft een Jinko Solar 335 wp Cheetah (Half-Cells 1500V) paneel een hogere tolerantie tegen schaduw. Dit komt doordat er binnen een cel nu twee keer zo veel aaneenschakelingen van cellen zijn. Bij gedeeltelijke schaduw zal er een groter gebied alsnog volledig functioneren.

Hoog voltage

Deze zonnepanelen kunnen worden gebruikt in zowel PV-installaties van 1000V en van 1500V. Hierdoor kunnen er meer modules per string worden geplaatst, uiteraard afhankelijk van de gekozen omvormer. Deze moet ook geschikt zijn. Door het schalen van het systeem kan er op bepaalde kosten worden bespaard. Denk hierbij aan bijvoorbeeld aanschaf van bekabeling en aansluitdozen, maar ook installatie- en onderhoudskosten.

5 busbars

Elk van de zonnecellen heeft 5 busbars. Deze bredere lijntjes op de cellen zorgen voor doorvoer van stroom. Hierbij geldt in principe hoe meer busbars een cel bevat, hoe beter.

PERC-technologie

Een zonnecel kan niet 100% van het licht wat het opvangt omzetten in energie. Een fors deel van het licht bereikt de achterkant van het paneel zonder te zijn opgenomen. Doordat de achterkant geleidend is, zal dit in de vorm van warmte verloren gaan. PERC-cellen hebben reflecterende lijntjes op de achterkant, welke ook nog eens niet geleiden. Op deze manier zal licht wat in eerste instantie niet is opgevangen opnieuw de cel in worden gekaatst.

PID-resistentie

JinkoSolar is het enige bedrijf waarbij de panelen de ‘dubbele-85-test’ doorstaan met een vermogensverlies lager dan 5%. Bij deze test worden, om de mate van PID (Potential-induced Degradation) te meten, de zonnepanelen gedurende 96 uur blootgesteld aan een temperatuur van 85°C en een luchtvochtigheid van 85%.

Certificaten

De bovengenoemde test is uiteraard niet de enige. Jinko Solar 335 wp Cheetah (Half-Cells Black Frame 1500V) panelen zijn gecertificeerd voor een bestendigheid tegen een statische wind- en sneeuwbelasting van achtereenvolgens 2400 en 5400 Pa. Daarnaast hebben de modules een hoge bestendigheid tegen zoutmist en ammoniak.

De kabels van deze half-cell panelen zijn 1200mm lang.

Art.nr.  JKM335M-60H-V-BF

Merk     Jinko Solar

Fabrikant            Jinko Solar

Hoeveelheid per pallet  31 pcs

Garantie in jaren             12

Statistiek code  85414090

Vermogen (Wp)               335

Celmateriaal      Monokristallijn

Aantal cellen     120

Gewicht (kg)      19

Kleur frame       Zwart

Kabellengte (mm)           1200

Glas met antireflectie coating    Ja

Lengte (mm)     1684

Breedte (mm)   1002

Hoogte (mm)    35

© 2020 - 2021 Zonnepanelen kopen en laten monteren Groningen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel