Zonnepaneel Jinko Solar 320 wp Cheetah All Black (Half-Cells)

Artikelnummer: JKM320M-60HB
Vorige Artikel 5 van 7 Volgende
€ 121,27 (inclusief btw)

Jinko Solar 320 wp Cheetah All Black panelen zijn onder andere door het gebruik van een zwarte achterplaat en frame helemaal zwart. De PERC-zonnecellen zijn voorzien van 5 busbars en zijn resistent tegen PID. De manier waarop de cellen en het glas zijn ontworpen zorgen ervoor dat het paneel zelfs in omgevingen met weinig licht uitstekend presteert. Tevens zijn er diverse certificaten betreffende weersbestendigheid verstrekt. De kabel heeft een afwijkende lengte van 1200mm.

5 busbars

Busbars voorzien het paneel van de mogelijkheid om stroom tussen de zonnecellen te vervoeren. In principe geldt dat hoe meer busbars een zonnecel bevat, hoe beter. De cellen van een Jinko Solar 320 wp Cheetah All Black bevatten elk 5 busbars.

PERC-technologie

Normaliter gaat er relatief veel energie verloren in de vorm van warmte. Dit doordat niet al het licht wordt geabsorbeerd en de geleidende achterkant van het paneel bereikt. PERC-technologie voegt niet-geleidende lijntjes toe aan de achterkant van de cellen. Deze reflecteren het licht wat niet direct is omgezet terug de zonnecel in, zodat dit alsnog in stroom omgezet kan worden.

PID-resistentie

Zonnepanelen van JinkoSolar zijn de enige modulen die de ‘dubbele-85-test’ doorstaan. Dit zijn tests waarbij de panelen gedurende 96 uren worden blootgesteld aan een temperatuur van 85°C en een luchtvochtigheid van 85%. Het resultaat van deze testen liet een vermogensverlies zien van minder dan 5%.

Certificaten

De Jinko Solar 320 wp Cheetah All Black zonnepanelen zijn gecertificeerd voor een statische wind- en sneeuwbelasting van achtereenvolgens 2400 en 5400 Pa. TÜV Nord heeft ook certificaten afgegeven voor resistentie tegen zout en ammoniak.

Art.nr.  JKM320M-60HB

Merk     Jinko Solar

Fabrikant            Jinko Solar

Hoeveelheid per pallet  35 pcs

Garantie in jaren             12

Statistiek code  85414090

Vermogen (Wp)               320

Celmateriaal      All-Black

Aantal cellen     120

Gewicht (kg)      18.50

Kleur frame       Zwart

Backsheet          Zwart

Kabellengte (mm)           1200

Glas met antireflectie coating    Ja

Lengte (mm)     1684

Breedte (mm)   1002

Hoogte (mm)    30

© 2020 - 2021 Zonnepanelen kopen en laten monteren Groningen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel