Zonnepaneel Jinko Solar 340 wp Cheetah (Half-Cells 1500V)

Artikelnummer: JKM340M-60H-V
Vorige Artikel 7 van 7
€ 131,31 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Jinko Solar 340 wp Cheetah (Half-Cells 1500V) hebben een vermogen van 340 Wattpiek en met 1500V een veel hogere limiet dan vele andere panelen. Net als andere panelen in deze serie bevatten de cellen PERC-technologie, 5 busbars en zijn ze PID-resistent. Door alle eigenschappen zijn er veel certificaten afgegeven. De kabels van dit zonnepaneel hebben een afwijkende lengte van 1200mm.

Halve cellen

Bij half-cells zonnepanelen zijn de cellen door middel van een laser door midden gesneden. Door deze halvering in oppervlakte zullen ze per cel de helft minder vermogen opbrengen, maar doordat het paneel twee keer zo veel cellen bevat zal het per saldo gelijk blijven. Een voordeel van het lagere oppervlakte is een behoorlijk lagere weerstand. Slechts een kwart van een normale cel. Door deze lagere weerstand door het hele paneel gezien is er minder verlies in vermogen en kan er een hoger rendement worden behaald. Door het kleinere formaat zijn er twee keer zoveel aaneenschakelingen van cellen, die ook nog eens korter zijn. Wanneer schaduw een klein deel verduisterd zal de rest van het paneel alsnog volledig werken, waardoor de tolerantie voor schaduw sterk vergroot wordt.

Hoog voltage

Waar veel zonnepanelen een maximum van systeemvotage van 1000V hebben, zijn Jinko Solar 340 wp Cheetah (Half-Cells 1500V) panelen geschikt in PV-installaties tot 1500V. Hierdoor kunnen er per string meerdere modules worden geplaatst. Let wel dat dit ook afhankelijk is van de gebruikte omvormer. Door deze manier van schalen worden er kosten bespaard. Denk hierbij aan bijvoorbeeld kosten voor bekabeling, aansluitdozen, installatie en onderhoud.

5 busbars

De iets bredere lijntjes op de zonnecellen zijn de busbars. Deze zorgen er voor dat stroom tussen de cellen vervoerd kan worden. Normaal gesproken betekent meer busbars, meer vermogen.

PERC-technologie

PERC-technologie zorgt ervoor dat licht wat normaal gesproken niet door een cel is opgevangen, de cel weer terug in kan worden gekaatst. Hierdoor krijgt de cel extra de mogelijkheid om licht om te zetten in energie. Dit wordt mogelijk gemaakt door het aanbrengen van reflecterende, niet-geleidende laagjes op de achterkant van de zonnecel.

PID-resistentie

De zogenaamde ‘dubbele-85-test’ onderwerpt de zonnepanelen aan een temperatuur van 85°C en een luchtvochtigheid van 85%. Dit duurt 96 uur en test PID-resistentie. JinkoSolar is het enige bedrijf waarbij de modules een vermogensverlies van minder dan 5% vertonen.

Certificaten

Jinko Solar 340 wp Cheetah (Half-Cells 1500V) modules zijn bestendig tegen een statische wind- en sneeuwbelasting van achtereenvolgens 2400 en 5400 Pa. Verder zijn de zonnepanelen gecertificeerd tegen zoutmist en ammoniak.

De kabels van de half-cell panelen van JinkoSolar zijn 1200mm lang.

Art.nr.  JKM340M-60H-V

Merk     Jinko Solar

Fabrikant            Jinko Solar

Hoeveelheid per pallet  31 pcs

Garantie in jaren             12

Statistiek code  85414090

Vermogen (Wp)               340

Celmateriaal      Monokristallijn

Aantal cellen     120

Kleur frame       Zwart

Kabellengte (mm)           900

Glas met antireflectie coating    Ja

Lengte (mm)     1684

Breedte (mm)   1002

Hoogte (mm)    35

© 2020 - 2021 Zonnepanelen kopen en laten monteren Groningen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel